Inhoudsopgave

Wat zijn de kosten van containerreiniging?

Delen op:
Wat zijn de kosten van containerreiniging?

Een schone container is niet alleen prettig voor je omgeving, maar ook belangrijk voor je gezondheid. Vieze containers trekken ongedierte aan, verspreiden nare geuren en kunnen een broedplaats vormen voor bacteriën. Regelmatige reiniging van je container is daarom een must. Maar wat zijn de kosten van containerreiniging? In deze blog leggen we de verschillende prijsopties voor containerreiniging uit en bespreken we waarom een abonnement bij Clico Clean een slimme investering is.

Waarom kiezen voor professionele containerreiniging?

Containers die niet regelmatig worden gereinigd, kunnen al snel gaan stinken en maden aantrekken. Vooral in de zomer kan dit voor vervelende situaties zorgen. Zelf je container schoonmaken kan een tijdrovend en onaangenaam klusje zijn, en vaak krijg je hem niet zo schoon als je zou willen. Daarom is het inschakelen van een professioneel bedrijf als Clico Clean een ideale oplossing.
Met een jaarabonnement op containerreiniging hoef je zelf niet meer in de weer met schoonmaakmiddelen en een hogedrukreiniger. Elke vier weken komt ons team langs om je containers grondig te reinigen. Dit zorgt voor een frisse container zonder vieze geurtjes of ongedierte. Maar wat kost dat nou precies?

Kosten van containerreiniging bij Clico Clean

Bij Clico Clean hanteren we een transparant en voordelig prijsmodel. De kosten van containerreiniging hangen af van het aantal containers dat je wilt laten reinigen. Hoe meer containers, hoe lager de prijs per reiniging. Bij Clico Clean kun je kiezen uit een halfjaarabonnement of een jaarabonnement.

  1. Reiniging van drie containers (PMD, GFT en Restafval)
    De meeste huishoudens hebben drie verschillende containers: een voor PMD (Plastic, Metaal en Drinkpakken), een voor GFT (Groente-, Fruit- en Tuinafval) en een voor Restafval. Als je ervoor kiest om alle drie de containers te laten reinigen, betaal je slechts € 6,- per reiniging. Dit is de voordeligste optie, omdat je meer containers laat reinigen voor een lagere prijs per stuk.
    Bij een jaarabonnement wordt je container elke vier weken gereinigd. Dit betekent dat je in totaal 13 reinigingen per jaar ontvangt.
  2. Reiniging van twee containers
    Als je ervoor kiest om slechts twee containers te laten reinigen, bijvoorbeeld je GFT- en Restafvalcontainer, dan betaal je € 6,50 per reiniging. Dit is nog steeds een zeer voordelige optie, vooral als je slechts twee containers hebt die snel vuil worden.
  3. Reiniging van één container
    Heb je slechts één container die gereinigd moet worden, zoals alleen je Restafvalcontainer? Dan betaal je € 7,50 per reiniging. Dit is een goede keuze als je een kleiner huishouden hebt of wanneer alleen je Restafvalcontainer regelmatig een reinigingsbeurt nodig heeft.

Wat krijg je voor deze prijs?

Bij Clico Clean krijg je niet zomaar een oppervlakkige reiniging. We zorgen ervoor dat je container grondig wordt schoongemaakt met professionele apparatuur. Dit betekent dat al het vuil, aangekoekte resten en nare geurtjes volledig worden verwijderd. Daarnaast worden de containers gedesinfecteerd om bacteriën en ongedierte zoals maden en vliegen te weren.

Onze reinigingsdiensten worden uitgevoerd op een milieuvriendelijke manier, waarbij we het water hergebruiken en ervoor zorgen dat schadelijke stoffen op de juiste manier worden afgevoerd.

Voordelen van een abonnement bij Clico Clean

Een abonnement op containerreiniging bij Clico Clean biedt verschillende voordelen:

  • Gemak: Je hoeft zelf niet meer je containers schoon te maken. Wij doen het voor je, elke vier weken.
  • Gezondheid: Een schone container is vrij van bacteriën en ongedierte, wat zorgt voor een hygiënische leefomgeving.
  • Geen nare geuren: Onze grondige reiniging verwijdert vieze geuren die vaak ontstaan door rottend afval.
  • Milieuvriendelijk: Wij reinigen je containers op een verantwoorde manier met het oog op het milieu.

Hoe werkt het aanmelden?

Aanmelden voor een containerreinigingsabonnement bij Clico Clean is eenvoudig. Via onze website kun je je inschrijven en het aantal containers selecteren dat je wilt laten reinigen. Vervolgens plannen wij de reinigingsmomenten in. We reinigen op het moment dat Rova de containers heeft geleegd. Wij zorgen ervoor dat je containers elke vier weken weer fris en schoon zijn!

De kosten van containerreiniging bij Clico Clean zijn afhankelijk van het aantal containers dat je laat reinigen. Met het abonnement hoef je je geen zorgen meer te maken over vieze containers, en geniet je altijd van schone, geurvrije afvalbakken.

Wil je meer weten of direct een abonnement afsluiten? Klik dan hier.

Meer blogs

Wat mag er wel en wat mag er niet in de PMD-container?
Wat mag er wel en wat mag er niet in de PMD-container?
Wat kan ik doen tegen maden in mijn container?
Wat kan ik doen tegen maden in mijn container?
Wat mag er wel en wat mag er niet in de restafvalcontainer?
Wat mag er wel en wat mag er niet in de restafvalcontainer?
Wat mag er wel en niet in jouw kliko?
Wat mag er wel en niet in jouw kliko?
Wat mag er wel en wat mag er niet in de GFT-container?
Wat mag er wel en wat mag er niet in de GFT-container?
Maden in de container
Maden in de container? 5 tips om te bestrijden!
Reinigen van zonnepanelen
5 vragen en antwoorden over het reinigen van zonnepanelen
clicoclean_de_5_grootste_vijanden_van_een_schone_container
De 5 grootste vijanden van een schone container